Paul Beavis

 

Staat zijn mannetje temidden van zijn groep vrouwen. Geboren en getogen in Bristol is hij na zijn opleiding tot vliegtuigmonteur door Europa gaan zwerven. Uiteindelijk neergestreken in Dordrecht bij Fokker. Na een aantal jaren heeft hij gekozen voor een ander werkveld en met passie zijn koksopleiding gevolgd en uitgevoerd. In Dordrecht , Indonesie en uiteindelijk in Frankrijk. Te Frankrijk is hij sinds 2001 werkzaam als klein aannemer en is daar groots in. Hij is de grote bouwer van Petit Paradis.

 

Paul heeft een bijzonder lijntje met honden en neemt hond Bras dan ook graag mee naar zijn zeilboot om de boel de boel thuis te laten. Als je geluk hebt mag je mee:)

 

 

 

 

Marije Beavis - van Driem

 

Marije is een geboren en getogen Tukker. Op zoek naar haar roots kwam zij in 2002 Paul op het heuvelige platteland van de Minervois tegen en is niet meer weg gegaan. Niets in het leven is zeker behalve dat je liefde kan delen. Met de mensen die je tegenkomt, met de dieren, de natuur en met jezelf. Al levend in Velieux geeft Marije deze leefdrive steeds beter vorm. In zorg voor haar drie levendige dochters en hun drie paarden, in contact met de persoon die zij masseert, in haar zorg ten aanzien van voeding, in haar contact met buurtbewoners en last but not least in het vormgeven van de heerlijke vakantieplek Petit Paradis en het verzorgen van haar bezoekers. 

 

 

 

 

 

 

Sara Beavis

 

Geboren 9 augustus 2005. Boegbreker voor haar jongere zussen. Spreekt met prachtig abn, maar schakelt met gemak over naar het frans en engels. Heeft een grote, grote passie voor alles wat met paarden te maken heeft en in het bijzonder voor haar eigen paard Amskar.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Féline Beavis

 

Geboren 21 maart 2008. Harte vrouw puur sang. Dol op op avontuur gaan met leeftijdgenoten. Vind je dus vaak zwervend door het dorp met buurtvriendjes en vriendinnetjes.  Feline zet zich graag in voor school en houdt haar kamer super netjes (yes!).

 

 

 

 

 

 

Amy Beavis

 

Geboren op 24 februari 2015. Zij liet eventjes op zich wachten. Maar het was de moeite meer dan waard. Zij is een dagelijks leefplezier voor haar zussen en ouders die de wereld telkens weer even uit een opgewekt kinderperspectief leren bekijken.

Amy krijgt de paardenwereld met de paplepel ingegoten en is daar zeer senang bij.