Puur Genieten

Gite Soyez is in 2011 gebouwd met gebruik van rustieke materialen en natuurlijke kleuren. 

 

De gite is een onderdeel van het familiehuis en bestaat uit het gehele gedeelte op de begane grond. Het linker deel van de gîte bestaat uit de woonkamer . Hierin staat een comfortabele (3 zits) slaapbank, twee fijne zitstoelen, een eetafel voor 6 personen en een keuken. Het midden deel van de gîte is de ruime slaapkamer met twee éénpersoonsbedden die ook als tweepersoonsbed te plaatsen zijn, een grote kast en een ruime badkamer met douche en ligbad. Het rechter deel van de gite beslaat de tweede slaapkamer. Hier staan twee eenpersoonsbedden (ook als tweepersoonsbed te plaatsen) en een derde slaapplek in de nis onder de trap. In de woonkamer zijn een tv (met nederlandstalige televisie) en dvd speler. De verwarming van de gite is zelf te reguleren. Verder is er in en rondom het huis toegang tot internet via Wifi. 

 

Voor de gîte is een terras met een zespersoons picknick tafel. En voor de tweede slaapkamer een beschaduwd terras met een tuintafel voor zes personen. Er zijn twee fijne ligstoelen en een barbeque.

 

Op het terrein zelf vind je een zandbak, schommel, glijbaan en een trampoline (doorsnee 4 meter) en een zwembad van vier meter doorsnee. Deze worden gedeeld met de gasten uit de de andere verhuurmogelijkheid (de Safari Tent)