De openingsknaller van zomer 2018 is onze gloednieuwe glampingtent.

Vol passie en liefde aangeschaft, opgezet en ingericht en nu vanaf 30 juni te boeken!

 

De safari tent staat op een bosrijke plek, zodat je optimaal van rust en privacy kunt genieten. Vanuit de tent heb je uitzicht op de tuin.

 

De tent is ruim, mooi en sfeervol ingericht. Hij heeft een slaapkamer met een twee persoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (ook als tweepersoonsbed te gebruiken) en een unieke 2-persoons bedstede. Tezamen biedt het plaats aan maximaal 6 personen. De safari tent is compleet ingericht met een comfortabele keuken met een gasfornuis, Nespresso en koelkast. Ook is er vaste verlichting, warm water en stroom aanwezig. Daarbij heeft de safari tent een eigen badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Comfort alom!

 

Luieren of genieten van een goed boek kan in de loungehoek in de tent of op de ruime veranda waar ook een picknicktafel staat. 

 

Tijdens de koelere voor- en najaarsdagen wordt de tent heerlijk verwarmd door een decoratieve gaskachel die permanent aanwezig is.

 

Kortom, beleef deze geweldige buitenervaring in stijl, om helemaal tot rust te komen; alleen, met zijn tweetjes, met het gezin, of met een stel vrienden!