Tables d'hotes

 

Op aanvraag kan er voor een heerlijk ontbijt (6 euro pp), lunch (10 euro pp) of avondeten (17,50 euro pp) worden gezorgd.

 

Dit kan bij op de verhuurplek zelf worden genuttigd, of gezellig bij onze familie aan tafel.

 

In het hoogseizoen bieden wij op de maandag een gezamelijke Paella avond aan.

 

Inschrijving en of aanvraag dient minimaal een dag van te voren gedaan te worden:)

 

Catering

 

Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Soyez Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. Soyez Catering staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is… genieten!

 

Paul Beavis heeft zijn opleiding tot chef in Nederland genoten. Vervolgens heeft hij gedurende 10 jaar in meerdere establisementen te Dordrecht gewerkt (Sybold, Bon Bouche, Rosa's e.a.). Vervolgens heeft hij een restaurant op Lombok, Indonesie opgezet en gedraaid en is vervolgens in de keuken op landgoed La Figuera te Frankrijk neergestreken. Gedurende één winterseizoen is hij ook nog verantwoordelijk geweest voor de 

sterren-catering in de chalets van Grand Alpes.

 

Marije van Driem heeft als programmamanager bij de Baak geleerd om grote projecten te organiseren. Daarnaast is zij binnen het huiselijk leven graag aan het experimenteren met verschillende ingredienten en heeft dat een half jaar lang ook mogen doen in de keuken van een brasserie te Minerve.

 

Momenteel heeft Soyez Catering de verantwoordelijkheid gedragen voor een aantal bruiloften en feesten in de Languedoc Rouisillon. Van intiem (8 mensen) tot groot (150 mensen).

 

Heeft u behoefte aan persoonlijke referenties, neemt u dan contact met ons op, wij verwijzen u graag door.

Bel Paul op 0033.(0)6.64.77.49.21 of mail naar marijevandriem@hotmail.com

SOYEZ soigner!