Holistische Massage

Stijfheid oplossen? Een zere onderrug? Behoefte aan ontspanning?

Een ieder heeft het nodig om zichzelf zo af en toe te ontspannen. Loskomen van de druk van het werk, gezinsleven, de pijnlijke nek of die alsmaar doormalende geest. Sinds eeuwen weet men dat dit door het aanraken van het lichaam te realiseren valt. Een aanraking kan genezen, geruststellen, pijn verzachten of spanning oplossen

 

Hier op ons terrein te Vélieux of bij jou thuis (5 euro extra), kan je jezelf (of een ander) op zo’n massage trakteren. Buiten in de schaduw of op een rustige plek binnen.

 

In een comfortabele ambiance van kaarslicht, warmte en betoverende muziek krijgen jouw lichaam en ziel de ruimte en zorg die ze verdienen. Deze massage tilt je op en neemt je mee naar een plaats van totale ontspanning, stilte en acceptatie. De aanraking is diepgaand en volledig. Hierdoor kunnen je spieren niets anders doen dan ontspannen en kan de energie zichzelf verspreiden op een manier dat blokkades worden afgebroken en leegtes worden opgevuld. 

 

De massage wordt gegeven door Marije zelf. Na het afronden van haar studie als bedrijfspsycholoog, heeft zij verschillende massagecursussen gevolgd. Onder andere op het gebied van Ayurveda, Thaise massage, Polariteit, Reiki.en Seiki. Van daaruit heeft zij haar eigen vorm van massage ontwikkeld, waarbij de verschillende soorten technieken worden gecombineerd, zoals huid- en spiermassage, drukpunttherapie, reflexologie en uitbalanceren. 

 

De massage van het hele lichaam duurt 75 minuten en kost 50 euro. Op verzoek kan de massage (en prijs) worden aangepast.