Welkom in ons Petit Paradis

Petit Paradis ligt aan de rand van het kleine landelijk dorpje Velieux dat zich middenin het natuurpark Haute Languedoc bevindt. Prachtig gelegen bovenaan de heuveltop La Balsese, met een panoramische omgeving tot aan de middellandse zee en de Pyreneeen. De omgeving biedt prachtige sportieve mogelijkheden met de vele fiets- en wandelpaden, heerlijke meren, rivieren en stranden en culturele parels als Minerve, Peyrepertuse, Gouffre de Cabrespine en nog veel meer.

 

 

Het land zelf beslaat 4000 m2 en bevat het familiehuis waarin zich de gite bevindt, een unieke eco lodge, een heerlijk zwembad, een grote trampoline, een zandbak, schommel, glijbaan en een speelhuis in de bomen. Hier vindt u ongekende rust, natuurschoon in een verzorgde setting.

Verhuur van heerlijke vakantieplekken

Op ons land bevinden zich twee fijne overnachtings mogelijkheden; een comfortabele gite en een avontuurlijke glamping tentHolistische Massage

Westerse en oosterse technieken

ter ontspanning en vitalisering van lichaam en geest


Tables d'hôtes en Catering

Op aanvraag kan er voor de vakatiegasten een heerlijk ontbijt (6 euro pp), lunch (10 euro pp) of avondeten (17,50 euro pp) worden verzorgd.

 

Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Soyez Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. 


Wie zijn wij

Een hartelijk en beweegelijk gezin bestaande uit Paul, Marije, drie dochters Sara, Féline, Amy en een heleboel dieren